OK .. mai zic inca o data ...
in cazul in care va place serverul .. noi vom lucra la el .. si vom incerca sa
reparam bug-urile .. dar ar fi o singura problema care am mentionat-o mai devreme .. nu avem host .. care sa-l tina deschis 24/24 ..
Dak nu gasim un host .. sau cel putin un calculator ( ne tre unul mic .. doar ram-ul si procesorul olea mai bunute ) .. dupa revelion .. nu mai e server de WoW .. sau cel putin .. nu tot timpul .. deoarece nu pot sa-l tin deschis 24/24 .. din mai multe motive ..
Dak gasim un calc .. e f bine .. punem serverul .. il ducem la CN .. si o sa mearga super bine .. si in cazul ala .. vom lucra mai intens la el ..
Nu stiu cum sa zic .. ca nu prea cer .. dar ne tre donatii .. dak nu va convine .. nu dati nik .. nu va obliga nimeni ..

Author

si pe la ora 10, 11 tot dim se va deschide iar .... ma intelegi nu ... dar cam toata lumea pe la ora 4,5 se culca deci totul e ok ...daca vreti si voi ... inca ceva daca vreti sa vb cu mine baz1131 id de mess ... si vom vb acolo despre treaba asta ...voi trebuie doar sa imi spuneti ce tre sa fac si totul este ok .... hai ca mai mult va plictisesc ....