Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 25, 2012, 03:40:29 AM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Jocuri
| |-+  Strategie
| | |-+  SERVER WoW BOTOSANI
« previous next »
Pages: 1 2 [3] Print
Author Topic: SERVER WoW BOTOSANI  (Read 5988 times)
« Reply #30 on: December 26, 2005, 09:27:25 PM »
ToddE
Bagaret de seama
*

View Profile
OK .. mai zic inca o data ...
in cazul in care va place serverul .. noi vom lucra la el .. si vom incerca sa
reparam bug-urile .. dar ar fi o singura problema care am mentionat-o mai devreme .. nu avem host .. care sa-l tina deschis 24/24 ..
Dak nu gasim un host .. sau cel putin un calculator ( ne tre unul mic .. doar ram-ul si procesorul olea mai bunute ) .. dupa revelion .. nu mai e server de WoW .. sau cel putin .. nu tot timpul .. deoarece nu pot sa-l tin deschis 24/24 .. din mai multe motive ..
Dak gasim un calc .. e f bine .. punem serverul .. il ducem la CN .. si o sa mearga super bine .. si in cazul ala .. vom lucra mai intens la el ..
Nu stiu cum sa zic .. ca nu prea cer .. dar ne tre donatii .. dak nu va convine .. nu dati nik .. nu va obliga nimeni ..

If you can't win a game ... uninstall it ..
« Reply #31 on: December 26, 2005, 09:28:56 PM »
ToddE
Bagaret de seama
*

View Profile
P.S.. si componentele sunt bune Tongue
Acceptam si 5000 lei Cheesy
Oferte??

« Reply #32 on: December 26, 2005, 10:13:53 PM »
ag
Bagaret de seama
*

View Profile
Incercam sa aflam cine ar putea tine serverul. Am sa vorbesc cu cineva de la bloodzone (cu cel care tine si serverul de cs), sau cu cineva de pe RDS (de la o retea de cartier). Pana de revelion aflu si va spun daca am facut eu vre-o afacere. Stiu ca sunt multi jucatori de WOW in oras si pana la urma poate se rezolva ceva.
« Reply #33 on: December 28, 2005, 10:56:03 AM »
GriG
Bagaret de seama
*

View Profile
spor la treaba bajeti....o sa mai trec pe server din cand in cand:) da eu de acuma joc pe blizz:|

#wow.botosani.ro -> undernet
« Reply #34 on: December 28, 2005, 11:16:04 AM »
ToddE
Bagaret de seama
*

View Profile
Si cu aceasta veste .. am doua anunturi de dat :
1. Caut 2 GM de incredere ( cu tot cu CV  :lol: .. glumesc )
2.AG .. accept orice oferta .. numai sa mearga bine la toti (in special City Net .. RDS .. si poate alta retea)

« Reply #35 on: December 29, 2005, 10:14:03 PM »
GriG
Bagaret de seama
*

View Profile
cand da astia de la blizz release la 1.9.0 ???ca ma zgarii!!!! :oops:

« Reply #36 on: December 31, 2005, 03:43:30 PM »
GriG
Bagaret de seama
*

View Profile
am facut forumul serverului: http://forums.cjb.net/wowbotosani.html

« Reply #37 on: January 09, 2006, 10:03:20 PM »
John
Bagaret de seama
*

View Profile
Daca sunt doritori din cadrul clientilor CN si aveti unitatea centrala... POATE CN o sa vi-l hosteze Wink

wtf???
« Reply #38 on: January 22, 2006, 09:29:51 PM »
ToddE
Bagaret de seama
*

View Profile
De hostat ni-l hosteaza .. da' cine da o unitate???

« Reply #39 on: March 25, 2006, 01:26:56 PM »
baz
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "ToddE"
OK .. mai zic inca o data ...
in cazul in care va place serverul .. noi vom lucra la el .. si vom incerca sa
reparam bug-urile .. dar ar fi o singura problema care am mentionat-o mai devreme .. nu avem host .. care sa-l tina deschis 24/24 ..
Dak nu gasim un host .. sau cel putin un calculator ( ne tre unul mic .. doar ram-ul si procesorul olea mai bunute ) .. dupa revelion .. nu mai e server de WoW .. sau cel putin .. nu tot timpul .. deoarece nu pot sa-l tin deschis 24/24 .. din mai multe motive ..
Dak gasim un calc .. e f bine .. punem serverul .. il ducem la CN .. si o sa mearga super bine .. si in cazul ala .. vom lucra mai intens la el ..
Nu stiu cum sa zic .. ca nu prea cer .. dar ne tre donatii .. dak nu va convine .. nu dati nik .. nu va obliga nimeni ..

asa deci as putea eu sa va ajut .... nu imi tre nik nici GM sau chestii de genu asta ... tot ce vreu ... e sa dati mai departe asta .... <<<CTRL+L la winamp si scrieti http://89.33.216.163:8000 sau intrati pe http://89.33.216.163:8000 si dati listen ... cel mai cool rock radio ..... .... baz rock radio >>>
aaa si inca ceva .... al meu sta deschis 24/24 dar se mai intampla se se inchida pe la vreo 4,5 dim ca ma culc si eu si sa se odihneasca si el  Tongue  Smiley  si pe la ora 10, 11 tot dim se va deschide iar .... ma intelegi nu ... dar cam toata lumea pe la ora 4,5 se culca deci totul e ok ...daca vreti si voi ... inca ceva daca vreti sa vb cu mine baz1131 id de mess ... si vom vb acolo despre treaba asta  ...voi trebuie doar sa imi spuneti ce tre sa fac si totul este ok .... hai ca mai mult va plictisesc ....
« Reply #40 on: March 25, 2006, 10:43:53 PM »
ToddE
Bagaret de seama
*

View Profile
Bv fratele meu .. dak veneai acuma 6 luni .. poate faceam o afacere Wink .. dar e prea tarziu Smiley .. de-acuma toata lumea isi face servere de wow .. park ar fi CS Smiley) .. Si eu nu mai am nici un chef sa fac servere de wow .. mi-am invatat lectia ...

« Reply #41 on: March 26, 2006, 11:56:02 AM »
baz
Bagaret de seama
*

View Profile
asta e man ce vrei sa fac ...... am am vrut sa va ajut .... dar daca toata lumea de acum are server de wow de parca serverul de wow e o pereche de sosete ..... ii porti cand vrei .... incep sa puta ... ii arunci .... kkt hai ca am glumit .... ok man .... daca mai pot sa ajut cu chestii din astea ..... intreabama oricand .... si oricum .... dami si mie un serv de wow ...please ... din bt . mai multi sa fie
« Reply #42 on: June 21, 2006, 10:16:48 PM »
ToddE
Bagaret de seama
*

View Profile
in bt .. server de wow .. populat ??
LOL .. bestul abia dak are 10-20 persoane .. all day around .. mai bine cauti de prin buc .. sau in alta parte ..

« Reply #43 on: April 01, 2008, 02:23:30 PM »
vintvlad
Bagaret de seama
*

View Profile
daca mai ai nevoie uite adresa mea de vintvlad@yahoo.com sau id vintvlad
Pages: 1 2 [3] Print 
« previous next »
Jump to: