Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 25, 2012, 12:32:01 AM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Software/Hardware
| |-+  So/Programare
| | |-+  VIRUSI
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: VIRUSI  (Read 2443 times)
« on: December 10, 2005, 12:42:11 PM »
Adrian
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
:!:
Divizia de securitate a datelor BitDefender din cadrul companiei Softwin a prezentat topul aplicatiilor care au creat probleme calculatoarelor din România în lunile septembrie, octombrie si noiembrie.
Primul loc în top îl ocupa, cu peste 21.80% din totalul infectarilor, ZafiB, virusul care ofera carti electronice în limba destinatarului, fiind urmat de Netsky.P, poate cel mai activ virus al ultimilor doi ani, cu un procent de 11.26% din totalul infectiilor.
Top Malefic toamna 2005

Nume virus Procent infectari (%)

1 Win32.Zafi.B@mm 21.80

2 Win32.Netsky.P@mm 11.26

3 Win32.Worm.Mytob.BI 5.66

4 Win32.Sober.AD@mm 4.69

5 Win32.Antiman.A@mm 4.24

6 in32.Doombot.B@mm 3.43

7 Win32.Lovgate.V@mm 3.07

8 in32.Antiman.Gen@mm 2.70

9 Win32.Worm.Mytob.C 2.38

10 Win32.Zafi.D@mm 2.27

ALTII 38.50  :evil:

« Reply #1 on: December 10, 2005, 12:45:47 PM »
killer_2uk
Bagaret de seama
*

View Profile
Adrian si care crezi ca este cel mai bun antivirus care sa stopeze toate aceste  "virusuri"  , daca exista asa ceva ....  Smiley

Be calm , nice and good ! You have this chance once in your lifetime !
« Reply #2 on: December 10, 2005, 02:38:29 PM »
Adrian
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
:roll: Un antivirus perfect nu a fost inca produs ... :wink:
Depinde ce vrei ..un antivirus care sa-l instalezi si "sa uiti de el" sa nu te deranjeze dar sa isi faca treaba bine : un antivirus mai complex care sa iti arate ca "are activitate" dar astea le "simti" in sistem  .... etc
Parerea mea ...un antivirus din prima clasa e NOD32 si Panda.... ambele greu de gasit un crack bun la ele ...din a doua categorie as numi NORTON..dar daca e cu licenta se merita ..fara nu sfatuiesc pe nimeni  :evil:
Mai e si FIREWALL-ul care are partea lui de "activitate" si e necesar intr-o retea mai ales dar aici ...parerile sunt foarte impartite  :roll:

« Reply #3 on: December 10, 2005, 03:31:33 PM »
killer_2uk
Bagaret de seama
*

View Profile
Da ... cu Nod32 trebuie sa fiu deacord .... si crackul ala "bun" il am eu ...isi face destul de bine "meseria" si nici nu ocupa memorie prea multa ... deci totusi este o realizare !  :oops:

« Reply #4 on: December 18, 2005, 12:53:52 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
de unde iau si io crack-ul ala bun ?

Yo ! @ MTV

« Reply #5 on: December 18, 2005, 01:07:14 PM »
admin
Administrator
Bagaret de seama

View Profile
Va rog fara linkuri la crakuri. Folositi PM

« Reply #6 on: December 21, 2005, 08:04:38 PM »
killer_2uk
Bagaret de seama
*

View Profile
Nu exista link  :twisted:   I will remember that Admin :oops:

« Reply #7 on: December 29, 2005, 07:13:33 AM »
ang3lw1n9
Bagaret de seama
*

View Profile
Eu unu raman cu alegerile mele ciudate .... McAfee Antivirus .... nu a fost virusel care sa nu scap de el .... reuseste sa faca devirusare destul de buna ... fara sa faca prea mare stricaciuni la fisierul sursa ... adica te mai potzi folosi de fisierele devirusate ... acuma ce sa mai zic multa lume confunda Worm , Spyware cu Virus ... ca mai toate antivirusurile incep sa inglobeze si anti spyware si multe alte optiuni astfel incercand sa il faca mai atractiv .... in schimb .. PANDA antivirus bun  :lol: am auzit si asta .... Panda este un URS care mai tot timpul Hiberneaza .... parerea mea   Tongue ala nu e antivirus ala e sinucidere curata .... in plus dupa max o luna de la instalare ingreuneaza sistemul la greu ... despre restul de antivirusuri prezentate nu vb ca nu prea le'am folosit ... unele chiar deloc  :evil:
   Asta e parerea mea si fiecare are voie si dreptul la una  :evil:

God Loves You ........ I Don't!!!!!!
« Reply #8 on: January 03, 2006, 06:33:30 PM »
ag
Bagaret de seama
*

View Profile
Eu folosesc KAv-ul. E mai invechit dar nu m-am plans pana acum de el.
« Reply #9 on: January 07, 2006, 11:18:29 AM »
glaur
Bagaret de seama
*

View Profile
Sincer, am folosit Norton...insa...acum de ceva timp
acasa, la servici si la prieteni am Kaspersky si momentan ma simt in siguranta.

Best regards,
gLauR
« Reply #10 on: January 07, 2006, 11:37:35 AM »
johnny
Administrator
Bagaret de seama

View Profile
Folosesc de mult timp Kaspersky si nu am avut probleme.

"Daca plangi ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele..." R.Tagore
« Reply #11 on: January 07, 2006, 11:44:39 AM »
donald
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Eu am bitdefender si merge foarte bine. Face si partea de firewall.

http://www.e-poezie.net - poeziile tale
« Reply #12 on: January 10, 2006, 04:20:48 PM »
Adrian
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
:!: S-a vorbit deja foarte mult despre Sober.Y, in special datorita potentialului sau enorm de raspandire sau, mai bine zis, faptului ca a provocat cea mai grava epidemie a anului 2005. In cateva cuvinte, este vorba despre una dintre cele mai periculoase versiuni ale viermelui Sober, care se evidentiaza intre membrii sai de familie prin trucurile sale de inginerie sociala. Pentru a insela utilizatorii informatici, varianta Y a apelat la un artificiu deja folosit de Sober.M, deghizandu-se ca mesaj trimis de entitati care lupta impotriva criminalitatii, precum FBI si CIA pentru vorbitorii de engleza, si BKA - Bundeskriminalamt (Biroul Politiei Federale de Criminalistica din Germania ) pentru email-urile in germana.

Rolurile secundare apartin versiunilor de Netsky si Mytob deja cunoscute, care, in cursul ultimelor luni, nu au facut altceva decat sa oscileze si sa isi schimbe pozitiile, ramanand, cu toate acestea, in topul lunar. Detaliul cel mai important, fara indoiala, este proportia impresionanta de infectii cu Sober.Y. Deja responsabil pentru aproape trei sferturi din infectiile raportate in decembrie, acest vierme ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma cu privire la numarul imens de utilizatori de Internet care inca mai cad in acest tip de curse.

In ceea ce priveste clasamentul lunar al atacurilor de tip phishing, situatia este aproape la fel ca in noiembrie: Ebay si PayPal sunt prea populare pentru a fi detronate atat de usor. Desi unii utilizatori de Internet au inteles deja riscul email-urilor nelegitime, se pare ca mai avem mult de asteptat pana ca majoritatea sa devina precauta in fata mesajelor care sosesc din surse nesigure. :?

« Reply #13 on: February 11, 2006, 11:00:03 PM »
ZeeKemer
Bagaret de seama
*

View Profile
deci adriane cred ca ti-a luat cam 2 ore sa scrii mesajul ala.. da .. pun pariu ca l-ai copiat  :lol:  :lol:
eu nu folosesc nici un anti-virus pentru ca eu nu copiez toate fisierele care le prind pe odc...  
cu toate astea eu folosesc doar firewall(nu il inchid nici sa imi dati bani) ca sunt destui "destepti" care gasesc tot felul de programele de scanat "lista de ip-uri disponibile" si fac oaresicare lag..  :evil:   :ctf2:  :partyman:
« Reply #14 on: March 03, 2006, 10:27:48 AM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
na.. eu folosesc nod32... nustiu de ce Smiley oricum nu am probleme
daca ai retea facuta intre 2 calculatoare legate in serie la internet... panda iti opreste conexiunea pt ce-l de-al doilea calculator... deci.. nu-i bun la ce-mi trebe mie... cat desre kaspersky... la un moment dat nu-si mai poate face updateul Smiley
parerea mea...

Yo ! @ MTV

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: