Care imi pune si mie la niste filmuletze de cs cateva efecte misto...? dar free :lol: ca nu am $$$ sa platesc...yo am incercat cu sony vegas dar imi face format wav si nush cum sa dau sa faca .avi... :?
Care imi pune si mie la niste filmuletze de cs cateva efecte misto...? dar free :lol: ca nu am $$$ sa platesc...yo am incercat cu sony vegas dar imi face format wav si nush cum sa dau sa faca .avi... :?
Daca ai avut 450 de dolari pentru Vegas, greu de crezut ca n-o sa mai ai si pentru altceva, desi Vegas ar trebui sa faca tot ce vrei tu. Din experienta mea Vegas e printre cele mai bune programe de editare video. Apropo de experienta, asta se castiga cu practica, asa ca incearca sa faci tu insuti ceva in Vegas inainte sa intrebi pe altii. Si de asemenea, cum a zis si pablo se exista si Gogu...
Athlon64 3000+ @ 3800+ on Asus A8N SLI-Deluxe, Gainward Bliss 7900GT, G.Skill 2GB DDR Kit, 2x Seagate 320GB SATA2, NEC DVDRW, Plextor DVD-ROM, Samsung SM710N, Raptor Gaming M2, Logitech G15, Technics RP-F300, Chieftec Case, Chieftec Pure Power 450W
ia si incearca sa te joci un pic prin el..sa pui o faza dintr-un film...sa faci tranzitii intre ele..poze...cu tupeu ca nu se intampla nik. Eu am reusit dupa multe ore de transpir sa fac un prapadit de limulet de counter..si exact cum a spus si colegul...vegasul exceleaza....dar mai este si Adobe Prremiere, dar la ala iti trebuie sistem frumushel... :arrow:
nici nu mai stiu exact cum e pe-acolo...dar la vegas este faza cu rendarea..si schimba pe-acolo din setairle alea...incearca un codec bun, de ex (K-lite codec, are DivX gata cracuit si-l il poti folosi) incerca toate setarile de pe-acolo./....
In FILE ai Rendere As... acolo ai optiune sa-ti alegi formatul final, adik avi, mpeg, etc, cat si codecul care vrei sa-l folosesti....Lupta mare e la codec(adik care face comprimarea cea mai faina). Incearca Xvid, si fa experimente pe-acolo, joaca-te cu setarile ...nu mai stiu nici eu exact cum trebuie facut