Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 24, 2012, 02:58:33 PM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Discutii/Informatii
| |-+  Multimedia
| | |-+  Sa vedem realitatea
« previous next »
Pages: 1 2 [3] Print
Author Topic: Sa vedem realitatea  (Read 3783 times)
« Reply #30 on: March 24, 2006, 01:26:46 AM »
baz
Bagaret de seama
*

View Profile
deci cum spuneam .... rock mamaie rock .... si daca macar unul tine cu mine sa mor yo de nu trimit msg si in state ca manelele-s de K** nu am nik cu ele .... ele au ceva cu rockul ....
« Reply #31 on: April 03, 2006, 04:04:35 AM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
mda.. bine zis Tongue

Yo ! @ MTV

« Reply #32 on: April 04, 2006, 09:10:57 AM »
baz
Bagaret de seama
*

View Profile
bine macar ca tine cineva cu mine...daca eram singur printre toti de aici ... nu cred ca ma descurcam... :lol:
« Reply #33 on: April 04, 2006, 09:20:09 AM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
oricum.. sa stii ca pacilea sunt oameni care asculta muzica.. nu manele Cheesy

Yo ! @ MTV

« Reply #34 on: April 05, 2006, 09:48:25 AM »
Adrian
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
:lol:  :lol:  :lol: Pablo ....looooool   deci tu esti singurul manielist de acolo  :twisted:

P.S. Ca aici numai manele ascultai ......... :lol:  :lol:  :lol:

« Reply #35 on: April 05, 2006, 01:34:30 PM »
baz
Bagaret de seama
*

View Profile
Eu tot nu inteleg de ce va certati .... jdimii de oameni asculta rock ... si jdimii oameni (din romania) asculta manele .... daca nu iti place rockul nu tre neaparat sa ii si urasti pe acei oameni care asculta .... deci sorry dar cred ca am dreptate
« Reply #36 on: April 05, 2006, 01:40:56 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "Adrian"
:lol:  :lol:  :lol: Pablo ....looooool   deci tu esti singurul manielist de acolo  :twisted:

P.S. Ca aici numai manele ascultai ......... :lol:  :lol:  :lol:

Sad multumesc de reclama oricum.. chiar nu trebuia.... si nici nu vreau sa ne certam pe teme asta.. .in caz ca ai uitat.. unu am fost eu care te innebuneam cu hip-hop  Cool

Yo ! @ MTV

« Reply #37 on: April 05, 2006, 01:44:58 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "baz"
Eu tot nu inteleg de ce va certati .... jdimii de oameni asculta rock ... si jdimii oameni (din romania) asculta manele .... daca nu iti place rockul nu tre neaparat sa ii si urasti pe acei oameni care asculta .... deci sorry dar cred ca am dreptate

oricum.. "jdimii" de oameni asculta si hip-hop... si... prin faptul ca am zis "oricum.. sa stii ca pacilea sunt oameni care asculta muzica.. nu manele" ma refeream la lumea de pe forum...

Yo ! @ MTV

« Reply #38 on: April 06, 2006, 02:47:54 PM »
baz
Bagaret de seama
*

View Profile
oricum.. "jdimii" de oameni asculta si hip-hop... si... prin faptul ca am zis "oricum.. sa stii ca pacilea sunt oameni care asculta muzica.. nu manele" ma refeream la lumea de pe forum...[/quote]

Sorry man ,,,, sincer nu vreau sa ne certam ,,,, si nu prea vb cu tine ...vb cu adrian ... sorry ca nu am dart quote ...? Smiley ... bv tie ca asculti ceva ce se cheama muzica...

nu ca ceilanti (fara suparari) nu-i asa? si inca odata sorry ...
p.s.: sorry pentru toti care i-am suparat Sad
« Reply #39 on: April 29, 2006, 05:33:35 PM »
Aticckk
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
(imteam nevoia sa ma bag si eu in seama ... )

pai ... ;Wink eu sunt total impotriva manelelor ,...  nu se pot chema muzica .. mai degraba zgomot .. anyway ..

ascultati si voi oameni buni muzica ! ceva care se canta mereu live !  nu cred ca ceva se poate numi muzica atat timp cat nu are 2- 3 chitari, bass, tobe , clape sau pian in unele cazuri ....

nu are rost .. da ce, mergi la concert sa il vezi pe Enrique Iglesia cum da din buze , muzica se aude de nushu unde , nu e acompaniat de nimic .. pana mea ... cum ziceau si parazitii in shoot yourself ....

botosani.no-ip.info
Pages: 1 2 [3] Print 
« previous next »
Jump to: