Sunt foarte multe ca mi-au placut .. as recomanda..
"The Others" - desi am vazut ca a mai fost recomandat, ca sa fie treaba mai buna ii sustin pe cei care au facut-o.. "A Beautiful Mind" - tare de tot, mai mult de atat nu pot spune. "Saw" 1 si 2 - ptr. cei tare cu inima "Original Sin" si "Sweet November" ... ptr fete... si baiati ..
Si ar mai fi ele cateva dar asta mi-au placut in mod special ... sunt sigur ca unii dintre voi ai vazut toate filmele astea dar sincer merita vazute..
I see dumb people ... they're everywhere They walk around like everyone else They don't even know that they're dumb
:lol: ....sa incepem cu filmu` la care ma uit cam o data la 2 saptamani........................ :roll: the best&only.........It`s all gonne Pete Tong...............nici nu mai tin minte de cate ori m-am uitat la el..............da e bineca inca nu m-am plictisit.........deci il recomand la toata lumea buna........... ........alt film la care tot ma uitam intr-o perioada e.........Trainsppoting...........am fost si la teatru...........si a meritat.sa vezi Trainsppoting-ul transpus pe scena!]
in rest nu prea ma uit la filme ......mai mult ascult muzica
cautati-le .....mai ales primu........merita vazut.................
http://xat.com/SpaceMusic_radio chat si radio cu muzica pentru toate gusturile...va asteptam sa stam de vorba si petrecem intr-un mod placut timpul liber