Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 24, 2012, 02:05:29 PM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Discutii/Informatii
| |-+  La taifas
| | |-+  Vi s-a vorbit urat la telefon de catre angajatii Citynet?
« previous next »
Pages: 1 2 [3] Print
Author Topic: Vi s-a vorbit urat la telefon de catre angajatii Citynet?  (Read 3197 times)
« Reply #30 on: August 30, 2006, 06:51:30 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
admin sper ca te`ai referit si la injuraturile din posturile lui Pablo .. sau el are voie ?

sper ca va dati seama ca amenintarile astea de 2 lei va fac sa pareti ca nu aveti nici voi ( fani city-net ) cu cei 7 ani de acasa.. oricum, e ceva de asteptat  :lol:  :lol: . nu asa se rezolva problemele in ziua de azi  :evil:

www.google.ro raspunsul tuturor intrebarilor tale..
« Reply #31 on: August 30, 2006, 07:42:07 PM »
admin
Administrator
Bagaret de seama

View Profile
ander, eu stau in iasi. Nu am nici o legatura cu city net.  Si, DA, oricine mai aduce jigniri inchid topicul/topicurile. Nu ma intereseaza despre cine se vorbeste.Nu m-am bagat in discutie tocmai pentru a nu se spune ca tin cu nu stiu ce parte, si chiar aici am ajuns Cheesy . Am lasat discutia libera dupa cum se vede, dar aduceti argumente nu injurii.

« Reply #32 on: August 30, 2006, 08:06:33 PM »
jetix
Bagaret de seama
*

View Profile
A mai apãrut si Diginet care s-a alaturat CN-ului , la care dacã te duci te trimite la ultima numitã sã te înregistrezi ºi abia dupã douã saptãmâni dacã te conecteazã ca de, e firmã mare cu mulþi abonaþi!. Dar am gasit o altã firmã care în douã zile m-a conectat ºi sunt foarte mulþumit deocamdatã de serviciile ei.
A, ºi înca ceva, dacã aºa zisele cabluri care sunt întinse pe la mine în cartier se numesc reþea ºi care cu puþin efort le pot agãþa, iar pentru cei care nu ºtiu sunt veritabile antene de captare a descãrcãrilor electrice, atunci cred ca pot realiza o asemenea reþea oricând!
p.s. Se plâng cei de la CN cã cineva saboteazã reþeaua lor dar am vãzut într-o zi niºte puºti care fãceau concurs care nimeresc cu mingea cablul de reþea, asta ca sã supoziþiile lor nu prea au bazã pentru ca tot ei sunt vinovaþi de toate defecþiunile apãrute în reþea.
« Reply #33 on: August 30, 2006, 09:14:59 PM »
sandrino
Bagaret de seama
*

View Profile
ander sorry daca a sunat a amenintare departe gandul asta de mine, eu vroiam doar sa-i fac cunostinta omului cu acel numit Pablo Smiley .. si inca ceva cand stateam eu pe forum si in general pe net tu erai mic copil ... in fine nu stiu de ce ma bag eu in discutie voastre...

I see dumb people ... they're everywhere
They walk around like everyone else
They don't even know that they're dumb
« Reply #34 on: August 30, 2006, 09:50:20 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "sandrino"
IVANE ... nu stii ce vrb .. IVANE o sa te arzi intr-o zi .. Smiley .. daca te intereseaza, vrb lui Adrian iti voi face si eu cunostinta cu Pablo in iarna.. daca insisti asa mult Cheesy of of of .. cine vrb de mucosi... Cheesy IVANE IVANE ... lumea asta e prea mica IVANE ... daca esti acasa in spatele calc-lui nu inseamna ca esti D-zeu.. IVANE .. vrb in iarna.. Promit sa te caut Cheesy
Eu daca eram in locul tau nu facem afirmatii din astea... in primul rand ai dat dovada de prostie ... de lipsa celor 7 anishor de acasa.. si in al doilea rand ne-ai arat tu singur ca nu ai mai multe de 17 ani cu siguranta .. Cheesy

oh.. credca am motiv sa merg in Botosani ceva mai devreme de termen....
mai IVANE fac un lucru care nu il obisnuiesc sa`l fac.. tot esti tu asa de bazat.. verifica`ma... 194.153.246.1-30
asta`i clasa de pe care intru.. verifica tu fiecare IP si vezi de unde is.. si mai mult.. ai ceva cu mine.. te astept la florin@autocom.ro sau viziteaza www.autocom.ro da asta dupa ce inveti cate ceva despre calculatoare...

Yo ! @ MTV

« Reply #35 on: August 31, 2006, 01:20:47 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "sandrino"
cand stateam eu pe forum si in general pe net tu erai mic copil

da, si ?

« Reply #36 on: August 31, 2006, 01:34:16 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "Pablo"
viziteaza www.autocom.ro da asta dupa ce inveti cate ceva despre calculatoare...

de pe site`ul respectiv inveti cum sa faci site`uri banale si poti achizitiona un CD-Tutorial cu windows 95 ..  :lol:  :lol:  :lol:  :!:

« Reply #37 on: August 31, 2006, 01:53:26 PM »
home_alone
Bagaret de seama
*

View Profile
Interesant ! Sunt sigur ca Billy de la Microsoft ar avea nevoie de cursurile pt windows 95   :lol:  :lol:  :lol:

Cumpar orice !!!
« Reply #38 on: September 02, 2006, 11:01:17 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
ba.. sincer.. m`ati cam plictisit.. duce`tiva si va ardeti in xxx cu upeceu vosturi si tot neamu vostru si nu ma mai xxx atata la cap ca niste copii prosti care se plang ca le creste par la xxx .. disparati injapoi la socrujani cu voi si ramaneti acolo.. v`ati incadra bine in spatiu...
stici de ce am postat asta.. sa se inchida sectiunea Smiley nu puteti si voi sa duceti o discutie normala.. stiti numa sa criticati.. uitati`va la voi ba.. cand o sa tifi voi perfecti o sa vi se ofere perfectiune...

Yo ! @ MTV

« Reply #39 on: September 03, 2006, 08:45:56 AM »
admin
Administrator
Bagaret de seama

View Profile
pablo eu sectiunea o inchid. Dar vezi ca esti pasibil si de ban, daca mai faci asa.

Pages: 1 2 [3] Print 
« previous next »
Jump to: