adevarul este ca....la cata tziganeala e la mare....as prefera muntele..aer curat, lume faina, preturi decente! La mare, abia asteapta aia sa te jefuiasca cu preturile alea de tot raha*u :arrow:
Va recomand Shighisoara un orash superb.... de preturi de caza nu pot zice nik pt ca eu cand am fost ama avut cazarea asigurata......in rest preturile is normale si orashul e super..adik cetatea... oricum merita vazut.
Va recomand Statiunea Climanesti-Caciulata.Preturi mici poti manca ieftin chiar mai ieftin ca in oras la noi,stranduri,piscine cu doar 3 lei intrarea,apa curata,cazare gasesti foarte usor si ieftin.Statiunea se afla in Judetul Valcea
hai ca incep si eu : - Timisoara cel mai cel oras de vizitat... da nu`i statiune - Statiunea Moneasa situata la vreo 60 de km de Arad.. - Statiunea Baile Herculane la astea 2 am io cazare moca si mancare si beutura si femei si de toate ) oricum.. pot sa zic ce fieare loc din romania ii dragut daca nu frumos.. si merita vizitat... chiar si botosaniul, pentru o persoana ce il vede prima data i se pare frumos..
eu cred ca aba_1011 ar trebui sa stea mai mult pe aca sa vada botosaniul nostru cel vestit voi ce spuneti? uite un mesaj pt aba wey aba!! stii ceva mai duten...........partea cealalta a romaniei ce tot munte? dute la mare..... sa vezi ce frumos e... munte? ala il vezi tot timpul daca nu ai bani vino la mine sa te imprumut ca asa sunt saracii din kkt-ul asta de botosani. shi in legatura cu city-net-ul ne intalnim la o bere sa ii bagam in ...........mea de p.....rosti inrtelegi da? hai pa
a.................... shi uitasem eu am fost la costinesti e cea mai beheheheheton statiune ce munte marea e super femei frumoase ce mai mergi la munte? ce vezi. mergi la mare?mai clatesti ochii... shi cu apa shi cu fata... hehe acolo e distractia ce discoteci ai la munte? fix beeep ce discoteci ai la mare? destule. maxx voris tineretului multe altele costinesti e super faina iti recomand statiunea costinesti la anu8 daca mergi ne vd la costinesti asta numai daca mergi numai bine vezi ca nu prea te-ai spalat pe ochi azi k nu prea vezi lumea prin orash....
daca nu ai bani vino la mine sa te imprumut ca asa sunt saracii din kkt-ul asta de botosani. shi in legatura cu city-net-ul ne intalnim la o bere sa ii bagam in ...........mea de p.....rosti inrtelegi da? hai pa