Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 24, 2012, 01:24:36 PM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Discutii/Informatii
| |-+  La taifas
| | |-+  PIRATERIA IN ROMANIA
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: PIRATERIA IN ROMANIA  (Read 814 times)
« on: May 29, 2006, 08:33:51 PM »
Adrian
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
:lol: Controalele pe retele efectuate de Politie in ultimul timp au un substrat de adevar ...sau cel putin o motivatie  :roll:  :arrow: "Rata pirateriei software în România a atins, anul trecut, 72%, în scadere cu 2% fata de anul 2004, dar cresterea pietei de programe informatice a dus la o majorare a pagubelor, de la 62 milioane dolari la 111 milioane dolari, potrivit Business Software Alliance (BSA), care citeaza un studiu IDC.

"România se plaseaza deasupra mediei regiunii din care face parte - Europa Centrala si de Est, unde rata medie a pirateriei este de 69% - fapt care este de natura sa indice ca eforturile de combatere a pirateriei software trebuie continuate si suplimentate", a declarat într-un comunicat Magda Popescu, avocat al BSA.

Potrivit studiului asupra pirateriei pe piata mondiala realizat de International Data Corporation (IDC), pierderile cauzate la nivel global de pirateria software au însumat anul trecut 34 miliarde de dolari, cu 1,6 miliarde de dolari mai mult fata de 2004, iar rata pirateriei a ramas neschimbata, la 35%"

:evil: Sa avem salarii la nivel de USA atunci vom cumpara software ....nu cerinte de M.U.E. si salarii de CONGO  :idea:

« Reply #1 on: May 30, 2006, 06:08:33 AM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
[quote="Adrian
 :evil: Sa avem salarii la nivel de USA atunci vom cumpara software ....nu cerinte de M.U.E. si salarii de CONGO  :idea:[/quote]

in cazu asta imi iau un teanc de cd-uri dalea la 5000 si imi instalez DC-u si pe cai baieti Tongue

Yo ! @ MTV

« Reply #2 on: May 30, 2006, 09:54:10 AM »
partalga
Bagaret de seama
*

View Profile
Mie ce imi place este articolul din monitorul de astazi... ziceau politistii ca "Nu s-a facut nici o perchezitie. Au fost o serie de informatii care ne-au surprins si pe noi, dar cei care lucreaza in domeniu si-au dat seama ca sint niste exagerari " si "Aceasta a tinut sa precizeze ca in nici un caz cei care utilizeaza Internetul nu vor fi cercetati de politisti si de procurori, cum nu vor fi anchetati nici cei care fac schimb de CD-uri intre ei"

Ei..uite ca sunt si oameni care inteleg cum merg treburile Cheesy
« Reply #3 on: May 30, 2006, 04:54:53 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
pai.. poate mai au si ei pacasa un DVD de pe la flanco sau altex si mai vor si eu sa vada cate un film.. si cum DVD-urile is scumpe si au baitii care fac.. se mai combina si ei la o trecere cu vederea Smiley

Yo ! @ MTV

« Reply #4 on: June 14, 2006, 10:53:27 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
nu cred ca are de-aface cu noi...enduser-ii  :twisted:

« Reply #5 on: August 11, 2006, 09:53:03 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
dam la share de`acu versiunile de linux si freeware`ul .. :lol:.
eu unul bani de programe cu licenta nu am dar daca as avea as cumpara majoritatea. prin cumpararea unor programe cu licenta se rasplateste munca celor care le`au creat si cu cat mai util ne este programul cu atat mai mult merita cumparat. cu muzica e la fel.. daca iti place un artist/formatie ar trebui sa`i cumperi albumele decat sa le downloadezi de pe net.  dar la veniturile din romania nu se pune problema si nu cred ca se va pune problema pana nu se va ajunge la un nivel de trai decent.

www.google.ro raspunsul tuturor intrebarilor tale..
« Reply #6 on: August 13, 2006, 09:09:24 AM »
Dorio
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Incepand cu versiunea 2.0, versiunea gratuita a popularului player media BSPlayer contine addware. Odata ce au si versiune comerciala nu inteleg de ce mai au nevoie de bani dintr-o versiune gratuita, limitata. Scopul este bineinteles profitul cat mai mare. Dovada si pretul pt varianta comerciala de 30 USD. Pentru un simplu player media mi se pare extrem de mult. Si asta e doar un exemplu. Am vazut si programe care fac un simplu Shutdown programat si costau 29 USD. Deci pirateria nu este doar urmarea lipsei de bani ci si a produselor prea scumpe.

Athlon64 3000+ @ 3800+ on Asus A8N SLI-Deluxe, Gainward Bliss 7900GT, G.Skill 2GB DDR Kit, 2x Seagate 320GB SATA2, NEC DVDRW, Plextor DVD-ROM, Samsung SM710N, Raptor Gaming M2, Logitech G15, Technics RP-F300, Chieftec Case, Chieftec Pure Power 450W
« Reply #7 on: August 25, 2006, 10:02:25 AM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "ander"
dam la share de`acu versiunile de linux si freeware`ul .. :lol:.
eu unul bani de programe cu licenta nu am dar daca as avea as cumpara majoritatea. prin cumpararea unor programe cu licenta se rasplateste munca celor care le`au creat si cu cat mai util ne este programul cu atat mai mult merita cumparat. cu muzica e la fel.. daca iti place un artist/formatie ar trebui sa`i cumperi albumele decat sa le downloadezi de pe net.  dar la veniturile din romania nu se pune problema si nu cred ca se va pune problema pana nu se va ajunge la un nivel de trai decent.

dar tu cand faci un lucru.. ceri cati bani vrei pe el.. nu cati pot oamenii sa dea ca sa il aiba... Cheesy in momentul in care ai 350 de lei salar din care 50 se duc numa pe net... credca iti e greu sa dau 20-25 de lei numa pe un cd cu 15-20 de piese de muzica..
ce`i drept.. demonstrezi respectul fata de cei pe care ii asculti.. si.. sa fim mai realisti.. nu prea se merita sa cumperi muzica romaneasca Smiley

Yo ! @ MTV

Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: