Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 24, 2012, 03:17:37 AM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Discutii/Informatii
| |-+  La taifas
| | |-+  Limitari citynet
« previous next »
Pages: 1 ... 3 4 [5] Print
Author Topic: Limitari citynet  (Read 7099 times)
« Reply #60 on: August 25, 2006, 10:40:13 AM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "home_alone"
Hai sictir ...
Te rog ia si un abonament de la City si incearca sa folosesti netu ala macar o luna sa vezi daca nu-ti iese pe ochi. Ce sa mai zic de astialalti ...

eu am folosit netu ala o luna si n`am avut probleme.. totul o mers ok... si.. tu ai crescut in canale ? sau chiar ai borseta galbena...

Yo ! @ MTV

« Reply #61 on: August 28, 2006, 10:56:50 AM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "Pablo"
eu sper ca tu nu mai esti client city`net.. oricum.. daca inca mai esti recomand la baietii de acolo de la firma sa`ti "limiteze" de tot netu si sa te treaba in lista nearga.. a clientilor nasoli si care nu mai au ce contract sa faca cu ei Cheesy

gandire comunista ! ai fost angajat la topnet ?

www.google.ro raspunsul tuturor intrebarilor tale..
« Reply #62 on: August 28, 2006, 01:54:10 PM »
home_alone
Bagaret de seama
*

View Profile
Sterge pantofii lui Adrian Smiley))

Cumpar orice !!!
« Reply #63 on: August 28, 2006, 02:17:47 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW

nu recunosc ca am fost angajat city`net si.. ba ala care esti singur acasa ca n`ai parinti  care sa te creasca.. limiteaza`ti vorbele si fa diferenta dintre un respect profesional si o linguseala...

Yo ! @ MTV

« Reply #64 on: August 28, 2006, 02:47:05 PM »
home_alone
Bagaret de seama
*

View Profile
Oi fi singur acasa ...da gandeste;te cate avantaje am ! F** , beau , ma distrez,....tu vezi sa nu intarzii la servici Smiley)))))

Cumpar orice !!!
« Reply #65 on: August 28, 2006, 05:42:46 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile

nu recunosc ca am fost angajat city`net si.. ba ala care esti singur acasa ca n`ai parinti  care sa te creasca.. limiteaza`ti vorbele si fa diferenta dintre un respect profesional si o linguseala...

tot o dati p`asta cu parintii  :evil: .. uite ca eu am parinti care sa ma creasca si care ma intreaba de ce nu merge internetul cand lucreaza la calculator.. pff  :evil:  :evil:  :evil:

« Reply #66 on: August 28, 2006, 09:27:35 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Quote from: "ander"

tot o dati p`asta cu parintii  :evil: .. uite ca eu am parinti care sa ma creasca si care ma intreaba de ce nu merge internetul cand lucreaza la calculator.. pff  :evil:  :evil:  :evil:

greseala ta ca i`ai invatat sa umble la calculator Smiley))

Yo ! @ MTV

« Reply #67 on: August 28, 2006, 10:37:33 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
incerci sa fii amuzant ?

« Reply #68 on: September 08, 2006, 11:03:22 PM »
.K9
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "ander"

greseala ta ca i`ai invatat sa umble la calculator Smiley))

Pablo! fratele meu! nu mai pupa in cur atat shity netu' ascunzandu-te dupa "respect profesional" cu toate aceste bravari din partea ta incercand probabil sa ascuzi doar un penis mic de care ti-e rusine. Shity net sunt asha cum sunt si nu poti spune nimic care sa-i ridice macar putin in ochii nostri. In schimb ei ar putea face acest lucru - insa nu vor. Problemele sunt multe, insa mai au si rezolvari. La ei nu, niciodata? Imi pare rau, s-au invatat cu omul prost, care nu are de unde alege, sau care nu stie sa aleaga. Eu personal daca platesc un ban vreau sa stiu pe ce. Daca platesc si serviciile sunt asha cum sunt nu numai ca am dreptul sa stiu de ce - insa am si dreptul sa cer solutionarea problemelor. Plus respectul angajatilor fata in fata cu clientul HAHA pai de te-ar vedea iesit mai rpd din pravalie. Acu o sapt. merg sa platesc netu si incerc sa-i spun lu' tanti ca netu merge asha cu merge si ca sunt problemele care sunt. Imi cere mai multe detalii:nume prenume, adresa, probleme ce am ,OK imi zice ca probleme sunt de la mine dar ca o sa verifice si ei pt orice eventualitate platesc netu , ma ridic in picioare sa plec si cand colo ce vad: Foaia pe care tanti isi notase numele, prenumele, adresa si problemele mele goala, alba in imensitatea culorii albe cu o floricica desenata cu pixu' in mijlocul ei. Imi iau chitanta ii, multumesc, ies afara, ma urc in masina si plec. Asha ca Pablo, mai taci, inghite, si te vei simti mai bine. mai dormi putin, odihneste-te, gandeste din punctul meu ca, client shity net, si incearca sa te simti mai bine decat ma simt eu.

Grupul clientilor shity net multumeste concurentei si serviciilor oferite pe care le vor adopta in curand.
Pages: 1 ... 3 4 [5] Print 
« previous next »
Jump to: