Forum Botosani

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?
May 21, 2012, 01:08:41 PM

Login with username, password and session length
Forumul orasului Botosani

HomeHome HelpHelp SearchSearch LoginLogin RegisterRegister

+  Forum Botosani
|-+  Discutii/Informatii
| |-+  Auto/Moto
| | |-+  intrebare Lesing
« previous next »
Pages: [1] Print
Author Topic: intrebare Lesing  (Read 1287 times)
« on: April 26, 2006, 08:17:55 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
salut  :lol:

Care stie care e avansul pentru un Logan fara dotari pentru o rata de 3,5 mil pe luna? Si ma refer la oricare firma inafara de Xandor  Smiley

10x

« Reply #1 on: April 27, 2006, 05:51:21 PM »
Pablo
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
doamne.. Logan Huh Mai bine fati credit in banca si cumpara-ti ceva mai bun, chiar daca e second... nu fi nebun.. o masina ca Loganu nu merita 8000 euro... are pretu asta numa ca este o masina noua... calitate si performanta... prea putin...

Yo ! @ MTV

« Reply #2 on: April 27, 2006, 06:26:48 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
mmm....tocmai asta e chestia ..ca e autohtona...dar e si varianta imprumutului buna

« Reply #3 on: April 27, 2006, 08:59:12 PM »
admin
Administrator
Bagaret de seama

View Profile
Parere personala. Logan cosuma mult, piese scumpe. Am colegu de servici, ia spart unu doar sticla la oglinda, si a dat 1 milion pe sticla. Dar ce are asa special sticla aia frate ? Brrrr te strange in spate, cat de scumpe o facut piesele la ea.  La 8000 mai bine imi iau sh ceva.

« Reply #4 on: April 29, 2006, 10:19:01 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
pana la urma masina o conduci asa cum stii sa o porti....dar totusi nu stie nimeni raspuns la intr  mea.. Cheesy ...repet Logan fara dotari.. Cheesy

« Reply #5 on: May 17, 2006, 11:44:28 AM »
singurulmaryan
Bagaret de seama
*

View Profile
ma modelul diesel care e acum consuma 5% pe oras,are cineva cunoscut
« Reply #6 on: May 17, 2006, 11:45:42 AM »
singurulmaryan
Bagaret de seama
*

View Profile
dar oricum mai bine i ti ei ceva japonez care are calitate,este ieftin si consuma si putin(parerea mea)
« Reply #7 on: May 18, 2006, 06:59:23 PM »
Dorio
Bagaret de seama
*

View Profile WWW
Motorul motoren al Logan e foarte bun. Consum mediu 5,2 la 400Km extern si 300Km urban (aproximativ). Silentios ca orice motor Diesel strain. Avansul variaza in functie de banca/distribuitor de la 0 la aprox 50 mil.

Athlon64 3000+ @ 3800+ on Asus A8N SLI-Deluxe, Gainward Bliss 7900GT, G.Skill 2GB DDR Kit, 2x Seagate 320GB SATA2, NEC DVDRW, Plextor DVD-ROM, Samsung SM710N, Raptor Gaming M2, Logitech G15, Technics RP-F300, Chieftec Case, Chieftec Pure Power 450W
« Reply #8 on: August 06, 2006, 07:31:43 PM »
bumsound
Bagaret de seama
*

View Profile
Quote from: "singurulmaryan"
ma modelul diesel care e acum consuma 5% pe oras,are cineva cunoscut

de multe ori se intampla "prietenului unui prieten". 5%in oras? Smiley daca fac astia de la dacia intr-adevar asa ceva, poa sa zica ca au dat lovitura
Pt 2Young2Die4: stiu ca ai intrebat care-i avansul si s-a ajuns la sfaturi de achizitionare Smiley , dar daca te incalzeste ca-i autohtona, iti recomand sa te mai gandesti.
Iti recomand SH nemtesti deoarece costul de intretinere si partea de service sunt acceptabile (in f si de ce masina alegi). Eu vreau sa schimb Renault-ul cu un Golf IV. Aaaa, si cu astea frantuzesti e mai delicat, dar tot depinde ce model detii. A fost cineva in service-ul Renault din Iasi? Cata greata pe oamenii aia...parca ar fi fost numai directori pe acolo. Nu mai zic de scoruri. Pe garniturile de la bidonul cu lichid de frana (2buc) mi-au cerut 65Lei + manopera  :evil: . Zgarcit ca maj. stud. romani, am luat Iasi-ul la colindat si am gasit la un magazin (in Pacurari chiar in curba aia mare unde vis-a-vis este spalatorie...in fine) tot setul cu 13Lei(alea 2 care trebuiau schimbate + inca niste inele si alte caucioace).  :wink:
Deci: nici Renault. Corsa e destul de fiabila, rezistenta usor de intretinut, te descurci cu ea.
Subliniez, astea sunt parerile mele. Orice este discutabil.

Si un mesaj pt domnul Admin: Daca doriti un forum pe care sa stea lumea si sa impartaseasca idei si alte lucruri: vanzari, cumparari...etc, sugerez restructurarea forumului pe mai multe categorii, si post-uri gen "Plec Vineri la Iasi" tocmai de prin martie nu cred ca-si mai au locul.
Daca dvs nu aveti timp sau chef sa intretineti cum trebuia acest site, va recomand sa gasiti pe altcineva s-o faca.
Sper ca nu va simtiti ofensat in vreun fel, dar s-a mai discutat aceasta problema si nu vad nici o schimbare.
Imi cer scuze de la 2Young2Die4 pt off-topic.
Numai bine.

YM: bumsound
0765.444.726
« Reply #9 on: August 10, 2006, 05:12:51 PM »
2Young2Die4
Bagaret de seama
*

View Profile
nici o problema, merci mult de sfat :*

mai am o intrebare Cheesy    Oare daca ma duc direct in Suceava la Dacia Service si iau de-acolo un Logan, imi pot achizitiona masina in rate + un avans destul de frumusel (cca 120 mil)Huh  Adik , idea mea este sa nu achizitionez masina de la dealer (ex Xandor).
Astept pareri si raspunsuri, merci mult  :wink:

« Reply #10 on: August 25, 2006, 05:32:51 PM »
ander
Bagaret de seama
*

View Profile
mergi cu un logan pe european stai numai pe prima banda garantat  :lol:  :lol: .. masina e prea grea pt motorul care il are iar daca o "calci" consumul te arde la buzunar..

www.google.ro raspunsul tuturor intrebarilor tale..
Pages: [1] Print 
« previous next »
Jump to: